Това посочи пред медиите служебният външен министър Николай Милков. Внушенията се

...
Това посочи пред медиите служебният външен министър Николай Милков. Внушенията се
Коментари Харесай

МВнР: И до момента няма официална позиция на Кремъл за взрива на Кримския мост. Само внушения

Това уточни пред медиите служебният външен министър Николай Милков. 

" Внушенията се ползват в страни, в които могат да проработят. Неуместни са наслагващите се мнения за Кримския мост, тъй като, колкото и да са в една посока, рискуват да основат разнобой. Смутен съм от приключването на такава информация по толкоз сензитивен въпрос от една консервативна институция каквото е националното разследване. ", съобщи Милков.

 

Министърът на външните работи Николай Милков удостовери, че застава зад мнението, изпратено от секретаря на Министерство на външните работи към Народно заседание по отношение на наличието на посланиците на Русия и Беларус на първата сесия на 48-ото Народно заседание. Той добави, че поканата на съветския дипломат Елеонора Митрофанова на церемонията за Съединението на България в Пловдив на 6 септември не е предходна през Министерство на външните работи, заяви Милков, представен от Българска национална телевизия.

 

Искането на Украйна към България за даване на оръжие към момента е настоящо, разяснява още министър Милков. За задачата, обаче, е належащо ново решение на Народното събрание, а в случай че такова бъде признато, би трябвало да бъде изпълнено, добави той и посочи, че съгласно него само Народното събрание може да реши дали да се изпрати оръжие, какво да се даде, по какъв начин и по кое време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР